Frågor och svar

Kan man använda mascara efter fransförlängningen?

Om den inte innehåller propylenglykol som löser upp franslimmet. Men jag rekommenderar det inte - kanske att det kan behövas efter ett par veckor innan nästa återbesök och den naturliga "tappningen" gjort att det börjar glesna.

Tappar man fler fransar efter fransförlängning?

Nej, men då dina egna fransar är kortare och tunnare utan fransförlängning brukar du inte lägga märke till när de lossnar när du tvättar och sminkar av dig.

Hur lång tid tar ett besök?

Det är lite olika beroende på dina egna fransar. Hur många/täta de är tex. Har du många fransar blir det förstås fler fransar att applicera och det tar längre tid. Räkna med runt 1½ timmmar vid första besöket och ca 1 timme vid återbesök.

Hur länge håller franförlängningen?" 

Det går inte att avgöra exakt och det kan variera från den ena gången till den andra beroende på var i tillväxtcykeln dina egna fransar är i. På en del växer fransarna fort och då behöver du göra återbesöket oftare (tänk på hår och naglar - de växer också olika fort). Andra faktorer spelar också in, om du badar ofta i klorerat vatten, bastu, om du arbetar i varm och fuktig miljö, sovställning mm. Det "normala" är 3-5 veckor. 

Hur vet jag om jag tål en fransförlängning /ev reaktioner osv?  

Tyvärr kan man inte veta det helt säkert innan. Är du starkt allergisk och har problem med ögonen men ändå vill ha fransförlängning kan vi göra ett litet prov på ena ögat innan behandling bokas för hel fransförlängning. 

Har dock hittills inte varit med om att en kund fått kraftis reaktion eller att fransar behövts tas bort.

OBS VID ÖGONSJUKDOM ELLER INFEKTION I ÖGAT GÖR JAG INTE FRANSFÖRLÄNGNING! 

Hur funkar en fransförlängning om jag ska åka utomlands?

Oftast helt perfekt, dock skall fransförlängningen göras i god tid innan resan så limmet hinner härda ordentligt. Gör behandlingen minst ett par dagar innan. Klor och saltvatten kan påverka så var inte under vattnet för mycket. Som alltid påverkas vi av solen och du får bättre näring så fransarna växer snabbare (liksom hår och naglar).

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)